Belföld

2009.09.02. 12:12

Vészhelyzet a zalaegerszegi kórházban

Zalaegerszeg - Egy meghibásodott főkapcsoló miatt órákig áram nélkül maradt a Zala Megyei Kórház. Ilyen esetben a tartalék generátoroknak kellene áramot adni, ám ezúttal nem léptek működésbe.

zaol.hu

A zalaihirlap.hu információi szerint szerda délelőtt 10 óra óta nincs áram a Zala Megyei Kórházban. Az intézményt telefonon el lehet érni, ám honlapja nem működik. Telefonos megkeresésünkre az intézményben annyit közöltek, hogy órák óta nincs áram, de a részletekről csak később tudnak információt adni.

Közben megpróbáltunk időpontot kérni az egyik szakrendelésre. A telefonközpont kapcsolta is a kartonzót, ám ott közölték, hogy az áramszünet miatt állnak a számítógépek, s egyelőre nem tudják megmondani mikorra áll vissza a rendszer, de azt javasolták, hogy ma már nem, inkább holnap próbálkozzunk az időpont kéréssel. 

Úgy tudjuk, a korábban időpontot kért betegeket ellátása szünetel, de érdemes telefonon érdeklődni az egyes szakrendeléseken. 

Olyan, nem megerősített híreket is hallani lehet, hogy a nap további részében nem várható az áramszolgáltatás helyreállása.

További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!