Belföld

2017.05.18. 13:50

Nagyon megvertek egy nőt a Budapest-Székesfehérvár vonaton (+18)

Tárnok-Martonvásár - Szerdán délután utazott Budapestről Székesfehérvárra Tamás, aki így írja le az esetet, amelynek szemtanúja volt a fülkében:

Kocsis Noémi

"Egy 25-30 körüli csóka, amúgy tök normálisan kinéző, józan, stb úgy megtakart itt a Bp.-Velence vonaton egy számára idegen nőt, hogy most szegénynek dől a fejéből a vér, szemüvege összetörve, foga kiverve... Csávókám utána angolosan távozott... Ja, azért kapta, mert szólt a pasinak, hogy lécci ne löködje a táskájával... Tárnokon áll a vonat, várjuk a mentőt, rendőrt... Ekkor közeledik a peronon egy másik utas torka szakadtából ordítva: "Hol van az a f...opó k..va, aki miatt megálltunk? Szétb a fejét, nem kapott még eleget? Miattad késem le a csatlakozásomat, te büdös ribanc...stb. Hát mi van itt?"

A Feol rákérdezett az esetre, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóilletékesétől azonban azt a választ kaptuk, a gárdonyi rendőrkapitányságra tegnap nem érkezett bejelentés a fenti ügyben, az ügyben az érdi rendőrség az illetékes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!