Belföld

2017.01.11. 06:32

Tömegbaleset történt az M6-s autópályán Besnyőnél (Frissítve!)

A balesetben öt autó ütközött, nyerges vontató, furgonok,személyautó.

MTI

A közlemény szerint a baleset Besnyő térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt. Eddig tisztázatlan körülmények között több gépjármű ütközött össze, és többen megsérültek.

Fotó: Koppán Viktor

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszt lezárták, a Budapest felé közlekedőket a 6-os számú főútra terelik  - tette hozzá a rendőrség. A pusztaszabolcsi és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak a műszaki mentésen a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Fotó: Koppán Viktor

A katasztrófavédelem a honlapján azt közölte, hogy személyautó, kistehergépkocsi és nyerges vontató is részese a balesetnek. A főváros felé áll a forgalom, a gépkocsikat Iváncsánál terelik le a 6-os főútra.

Az MTI úgy tudja, hogy nyolc jármű ütközött össze.

Fotó: Koppán Viktor

Friss:

07:30 : Információnk szerint tízen sérültek. Úgy tudjuk, a katasztrófavédelem melegedő buszt küld  az útra azoknak, akiknek a baleset miatt várakozniuk kell.

 

 

09:00 :

Korábbi információnkkal szemben nem tízen, hanem heten sérültek, ketten súlyosan, öten könnyebben, őket kórházba szállították. A járművekben további tíz személy utazott, őket az közeli autópálya mérnökségre  vitték, ahol meleg teát is kaptak. Emiatt végül melegedő buszt nem kellett küldenie a katasztrófavédelemnek. A balesetben öt autó ütközött, nyerges vontató, furgonok,személyautó. Információnk szerint a balesetet az egyik jármű műszaki hibája okozta, emiatt az autó lelassult, a többiek pedig hátulról belecsapódtak. A műszaki mentés már befejeződött, a  helyszínelés még tart. Az autópálya  le van zárva, a sérült autók elszállításáról később gondoskodnak. Várhatóan tíz óra körül indulhat meg a forgalom ismét a pályán.

12:37

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!