Belföld

2010.12.31. 09:36

Tiltott pirotechnikai eszközöket találtak egy árusnál Szendrőládon

Csaknem kétezer darab tiltott pirotechnikai eszközt - petárdát - találtak a rendőrök egy árusnál pénteken Szendrőládon - mondta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az MTI-nek.

MTI

Dobi Tamás kifejtette: pénteken kora reggel ellenőrizték a férfit az edelényi rendőrkapitányság munkatársai, az intézkedés során kiderült, hogy az árus birtokában tiltott eszközök, petárdák is voltak.
Hozzátette: szabálysértési eljárás indult a férfival szemben.
Dobi Tamás az MTI kérdésére beszámolt arról is, hogy a miskolci rendőrkapitányságon három szabálysértési eljárást kezdeményeztek eddig hasonló ügyek miatt. Tiltott pirotechnikai eszközöket - pár darabot - találtak a miskolci belvárosban és a Búza téren, egy férfi pedig kipróbált egy rakétát december 28-a előtt - mielőtt azt legálisan birtokolhatta volna - szintén a borsodi megyeszékhelyen, s éppen egy rendőrautó közelében; vele szemben is szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!