Belföld

2017.05.15. 10:22

Nem tud hívást indítani a telefonján? Nem önnél van a hiba! (Frissítve)

Országszerte akadozik a Telekom mobilhálózata hétfőn, elkezdték a hiba javítását.

Piltman-Horváth Barbara

Hirtelen megtelt a Facebook azzal a problémával, hogy a Telekom hálózatából nem, vagy csak nehezen tudnak hívást indítani. A cég hivatalos Facebook-oldalán az alábbi tájékoztatást adták a felhasználóknak:

"Telekom HU Sziasztok! Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségek miatt! Telekom mobil Előfizetőink jelenleg esetenként, területtől függetlenül hívásindítási problémát tapasztalhatnak. A hiba elhárítását kollégáink már megkezdték. További türelmeteket kérjük a javításig. Köszönjük szépen! ^Kitti"

Tehát türelem.

Az ügyben kerestük a szolgáltatót is, amint kapunk információt, megosztjuk.

A szolgáltató válasza:

Telekom: A Telekom mobilos ügyfelei jelenleg esetenként, területtől függetlenül hívásindítási problémát tapasztalhatnak. A probléma elhárítását kollégáink megkezdték. Ügyfeleink türelmét és megértését kérjük!

A hálózati hiba nincs összefüggésben az említett vírussal.

Vodafone: A Vodafone sajtóosztálya megerősítette, hogy hétfő délelőtt óta a Telekom rendszerében felmerült technikai probléma miatt a Vodafone és a Telekom hálózata között mindkét irányban fennakadások tapasztalhatók a hanghívás szolgáltatásban.

Frissítés:

13:10 A Telekom szerint a hibát már sikerült elhárítaniuk, köszönik az ügyfelek türelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!