Belföld

2011.07.29. 09:28

Távozik Balatonfüred alpolgármestere

Távozik tisztségéből Doncsev András, Balatonfüred fideszes alpolgármestere - írta a Napló pénteken.

feol.hu

Doncsev András egy helyi internetes oldalon jelentette be szerdán költözését. Csütörtökön a Naplónak is megerősítette, nem látja a feltételeit a munkának. Nem akar hozzászokni ahhoz, hogy hátulról jövő pletykákkal próbálják bármire is rábírni - mondta. Állítása szerint dr. Bóka István polgármester bejelentette, hogy kezdeményezni fogja a pozíciójának megszüntetését, mert több névtelen feljelentésben azt jelezték neki, hogy az alpolgármester nem lojális hozzá.

Kínálkozott a lehetőség, hogy a nyilvánosság elé került konfliktust a képviselő-testület csütörtöki ülésén tisztázzák. Ám ezen Doncsev András nem volt jelen, és szóba sem került a kérdés.

A munkát befejezettnek tekinti. Azt várja, a polgármester legyen olyan bátor, hogy amit beharangozott neki, azt vigye is végbe. Ő maga nem kéri a felmentését, mert nincs miért. Nincs takargatnivalója, tisztességesen, becsületesen dolgozott, amikor tehette. Többet is tett volna, de nem kapott hozzá lehetőséget - mondta Doncsev András a Naplónak.
 


Nem volt szó semmiféle névtelen feljelentésről, vagy névtelen levélről, nem is ez a lényege az alpolgármester úrral folytatott beszélgetésemnek - reagált az elmozdítás bejelentésével kapcsolatos állításra dr. Bóka István polgármester.

További részletek a naplo-online.hu-n, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!