Belföld

2009.10.24. 06:49

Sűríti temetői járatait a BKV és lesznek különjáratok is

Már a Mindszenteket megelőző hétvégén sűríti a fővárosi temetőket megközelítő járatait a BKV, október 31-én és november 1-jén pedig rendkívüli járatokat is indít.

feol.hu

A közlekedési vállalat közleménye szerint október 24-25-én, valamint a következő héten csütörtökön és pénteken is sűrűbben közlekedteti a BKV ezeket a járatokat. Október 31-én és november 1-jén a sűrített járatok mellett az ilyenkor szokásos rendkívüli autóbusz- és villamosjáratok is közlekednek majd. Ezen a két napon az Új köztemető és a Farkasréti temető megközelítését  villamoson ajánlja a BKV: a 28-as és 37-es villamosok vonalán 2-3 percenként közlekednek a szerelvények, az 59-es villamosok pedig 5 percenként indulnak. 
A BKV kéri a gépkocsival érkezőket, hogy szabálytalan parkolással ne akadályozzák a megállók használatát és a menetrendszerű közösségi közlekedést.
A fővárosi temetőket közösségi közlekedéssel megközelítő utasokat pedig arra figyelmezteti a közlekedési vállalat, hogy figyeljék a járműveken elhelyezett tájékoztatókat, a megállókban kihelyezett menetrendeket és a honlapot, a www.bkv.hu-t, vagy a forgalmi változásokról hírt adó média tájékoztatását.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!