Belföld

2010.05.20. 13:08

Péntek délután járható lesz az M1-es egyik pályája

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) tájékoztatása szerint 24-28 órán belül járható lesz az M1-es autósztráda egyik pályája.

MTI

Ezt Kóthay László, az ügyvezető kormány vízügyi szakállamtitkára a Kormányzati Koordinációs Bizottság (KKB) csütörtöki ülése után közölte. Az ülésén beszámolót hallgattak meg az M1-es autópálya burkolatának beszakadásával összefüggésben kialakult helyzetről.
Az ÁAK a 2x2 sávos út egyik pályáját 24-28 órán belül ideiglenes műszaki megoldással olyan állapotba hozza, hogy sebességkorlátozással ugyan, de lehessen rajta közlekedni - mondta.
Szerda délelőtt a Cuhai-Bakony-ér áradása miatt rendeltek el teljes útzárat az M1-es sztrádán Győr és Bőny között. A víz alámosta az egyik hidat és az utat, ennek következtében az út két sáv szélességben beomlott.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a főváros felől érkezőket a 100-as kilométernél az 1-es útra, a másik irányban haladókat a 106-os kilométerszelvénynél a 19-es útra irányítják.
Az  autópálya lezárása miatt a kijelölt terelőúton csak araszolva lehet közlekedni Győr és Komárom között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!