Belföld

2010.06.06. 18:53

Orbán: jelentősen átalakul a Fidesz elnöksége

Budapest - Jelentősen át fog alakulni a Fidesz elnöksége - mondta Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök a TV2 Napló című műsorának vasárnap bemutatott riportjában.

MTI

A csatorna stábja május 31-én, hétfőn végigkövette Orbán Viktor első miniszterelnöki munkanapját, amelynek délutánján a Fidesz elnöksége is ülésezett.

A testület tanácskozása előtt a riporter azon kérdésére, hogy mi lesz az ülés témája, a pártelnök úgy válaszolt: az, "hogy legyen-e elnökség. (...) Most, hogy van kormány, meg felállt a frakció, tehát tagoltabb a világunk, most nem is biztos, hogy egy ilyen elnökségre lesz szükségünk".

A többórás megbeszélés után azzal kapcsolatban, hogy akkor marad-e az elnökség, Orbán Viktor azt mondta: jelentősen át fog alakulni a testület. Részleteket azonban nem közölt, mint fogalmazott: "adtunk magunknak két-három hetet, (...) hagyni kell, hogy az élet maga rendezzen el dolgokat".



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!