Belföld

2010.02.01. 18:23

Orbán a Facebookon kap javaslatokat évértékelőjéhez

Több száz javaslat érkezett eddig a Facebook közösségi portálon Orbán Viktor pénteki évértékelő beszédéhez. A Fidesz elnöke egy hétfői bejegyzésében azt írta, köszöni a hozzászólásokat, a komoly javaslatok beépítésén dolgozik.

MTI

A Facebookon Orbán Viktor januárban indította el rajongói oldalát, amelyhez azóta több ezren csatlakoztak. A pártelnök múlt pénteken közölte, várja a javaslatokat szokásos évértékelő beszédéhez, amely most pénteken lesz. Azóta több százan jelezték ötleteiket, és a Fidesz elnöke további hozzászólásokra buzdít: "Még, még, még, ennyi nem elég!" - írja.
A politikus hétfőn a közösségi portálon beszámolt svájci útjáról is. "Visszatértem. Svájcból. Pénzügyi guruk kipipálva. Ők is szeretnék, ha a magyarokat a nemzetközi üzleti életben ismét komolyan lehetne venni. Velünk együtt ők is várják az újrakezdést. Reset Hungary!" - írta Orbán Viktor.
Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szombaton tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor nemzetközi befektetői vacsorán vesz részt, ahol magas rangú amerikai és európai gazdasági-politikai vezetőknek ad tájékoztatást Magyarország gazdasági helyzetéről és az ország előtt álló kihívásokról a svájci Klostersben.
Szijjártó Péter akkori közleménye szerint a Fidesz elnöke a nap folyamán megbeszélést folytatott John Lipskyvel, az IMF első vezérigazgató-helyettesével, Angel Gurriával, az OECD főtitkárával, Stanley Fischerrel, az izraeli nemzeti bank elnökével, Charles Dallarával, a Nemzetközi Pénzügyi Intézet igazgatójával, Andrea Orcellel, a Bank of America Merrill Lynch befektetési igazgatójával, valamint Hans-Ulrich Doeriggel, a Credit Suisse elnökével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!