Belföld

2011.10.03. 16:13

Nagy Anna a KIM helyettes államtitkára lesz

Nagy Anna a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkáraként folytatja munkáját – értesült az MTI. A korábbi kormányszóvivő Navracsics Tibor minisztériumában kommunikációs szakemberként segíti a kormány munkáját, a korábban őt kormányszóvivőként is segítő csapat további irányításával.

MTI

Helyettes államtitkárként elsősorban kreatív és stratégiai kommunikációs feladatokat koordinál, ennek keretében a nemzeti ünnepekhez és rendezvényekhez kapcsolódó kommunikációs és tájékoztatási feladatokat irányítja, koordinálja a kormányzatnak a nemzeti ünnepekhez és kiemelt kormányzati programokhoz kapcsolódó megjelenéseit, és az országkép megjelenítésére irányuló stratégiát, valamint szakmailag segíti a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kommunikációját.
   
Nagy Anna július 1-jétől családi okok miatt vonult háttérbe, és kérte szabadságolását. Korábbi sajtóértesülések szerint több állásajánlattal is megkeresték a volt kormányszóvivőt, aki azonban az eddigi munkahelye, a KIM, és volt csapata mellett döntött.
   
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szeptember 8-án Hajdúszoboszlón jelentette be, hogy Giró-Szász András politológus, a tavaly tavasszal alakult Századvég Gazdaságkutató Zrt. tulajdonosa lesz az új kormányszóvivő, aki - ellentétben elődeivel, Nagy Annával, majd a feladatait azóta ellátó Kovács Zoltánnal - nem a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz, hanem a Miniszterelnökséghez tartozik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!