Belföld

2009.03.17. 03:29

Mindörökké buli!

Székesfehérvár - Mintha kevesebben lennének hétvégente a szórakozóhelyeken - ezt tapasztalja az átlagos bulizó. Hallani szóbeszédet szaporodó bunyókról, s arról: a fiatalok utálják városukat.

Fejér Megyei Hírlap

A hétközbeni főiskolás bulik ma már sokszor üres falak közt dübörgő zenét jelentenek, s mondhatjuk, nem létezik olyan hétvége, amely teltházat talál minden egyes szórakozóhelyen. A ma csak partiarcnak nevezett látogatók egymás között arról beszélnek, egyre több balhéval kell számolnia, ha valaki beleveti magát a vidéki éjszakai életbe. Mások tagadják ennek valódiságát, s inkább a városi pletykákat okolják azért, hogy egy-egy tehetősebb réteg inkább a fővárosban, vagy más településeken - esetleg országban - keresi a kikapcsolódás lehetőségét. Olyan véleményeket is hallhatunk, hogy a vidéki - esetünkben fehérvári és megyei - szórakozóhelyek kevésbé tudják reklámozni magukat, így ismertség hiányában nem is számolhatnak nagy közönséggel. Aki azonban akar, az tud szórakozni Fehérváron.

Részletek a kapcsolt anyagban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!