Belföld

2011.09.07. 12:18

Menesztik a BKV jogi igazgatóját

Távozik a BKV jogi igazgatója, Tomasitz István - írta a hvg.hu szerdán; az MTI-nek egy neve elhallgatását kérő forrás megerősítette az információt.

MTI

A portál egy, a közlekedési társaság ügyeit jól ismerő forrásra hivatkozva azt írta: "Tomasitz eltávolítása várható volt Kocsis István menesztése után, mivel rendszeresen szembement a BKV fölé rendelt Budapesti Közlekedési Központ vezetésével, és bírálta annak szakmai elképzeléseit".

Az értesülést hivatalosan egyelőre senki nem kívánta megerősíteni. Az MTI-nek egy neve elhallgatását kérő forrás azt mondta, információja szerint Tomasitz Istvánnal kedden közölték, hogy menesztik a cégtől, a folyamat még ezen a héten lezárul. Az ügyről a BKV későbbre ígért tájékoztatást.

Tomasitz Istvánt 2009. december 9-én nevezték ki a BKV megbízott jogi igazgatójává, miután a cégtől menesztették elődjét, Sziebert Györgyöt, akit a rendőrség egy szerződés miatt vett őrizetbe, majd több hónapra előzetes letartóztatásba helyezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!