Belföld

2010.12.31. 14:50

Megtalálták a vízbe esett munkagép kezelőjének holttestét

A búvárok megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a munkagépével az éjszaka egy vízzel teli árokba csúszott Visontán - tájékoztatta Tóth József őrnagy, a gyöngyösi tűzoltóság parancsnoka pénteken az MTI-t.

MTI

Egy külső vállalkozás dolgozóját érte a baleset hajnali egy órakor a Mátrai Erőmű Zrt. visontai bányaterületén. A lánctalpas géppel egy a bányavíz összegyűjtésére szolgáló árokba csúszott, a munkagép a vezetőfülkével lefelé, a mederben állt meg.
A gyöngyösi tűzoltókat 8 óra 20 perckor értesítették a balesetről. A Mátrai Erőmű szakemberei mellett egy szerkocsival a gyöngyösi tűzoltók is a helyszínen voltak. A tetejére fordult munkagép átvizsgálásához Budapestről kellett búvárokat hívni. 
 A víz alatti keresést dél körül kezdték meg, és 15 óra előtt néhány perccel a speciális búvárcsapat tagjai megtalálták a gépkezelő férfi holttestét; személyi adatairól nem áll rendelkezésre információ.   Kocsis Irén Mária alezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: a vizsgálat még folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!