Belföld

2010.08.23. 15:09

Lovas kocsi hajtott a sínekre - két férfi meghalt

Lovas kocsi hajtott személyvonat elé a Hajdú-Bihar megyei Bocskaikert belterületén hétfő délután, az ütközés következtében a fogaton ülő két férfi a helyszínen meghalt.

MTI

Kelemen Éva rendőr hadnagy ismertetése szerint két hajdúhadházi férfi ült a lovas kocsin. Miután egy vasúti átjáróban ráhajtottak a sínekre, a Nyíregyháza felől Debrecen irányába haladó személyvonat elgázolta őket. A két férfi meghalt, és a két befogott ló is elpusztult - közölte. A helyszínelés és a baleset körülményeinek tisztázása még folyamatban van, a vasúti közlekedés egy sínpályán halad - tette hozzá Kelemen Éva.
A Mávinform közleménye szerint a vonaton nem sérült meg senki. A rendőrségi helyszínelés idejére az egyik vágányt elzárják a forgalom elől. A másik vágányon a vonatok csak váltakozó irányban tudnak közlekedni, emiatt az erre közlekedő vonatok utasai 5-10 perc késésre számítsanak. A gázoló vonat 100-120 perc késéssel tud csak továbbmenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!