Belföld

2010.01.05. 12:10

Kutyák martak halálra egy kislányt

Kutyák martak halálra egy 8 éves kislányt Poroszlón. Az eset még december 22-én történt, ám a rendőrség csak kedden adott tájékoztatást a történtekről.

MTI

Egy poroszlói családi ház udvarán - a szülők távollétében - a család három kutyája rátámadt a 8 esztendős kislányra, aki sérülései következtében a helyszínen meghalt - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
A főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást - tette hozzá Soltész Bálint, aki az eset további részleteiről nem nyilatkozott.
A Heves megyei heol.hu hírportál kedden arról számolt be, hogy rotweilerek okozták a gyerek halálát, s információk szerint a kislány testvére szerencsésen megmenekült.
Suszták Béla, az egri állatkórház igazgatója a hírportálnak elmondta, hogy a kutyák tetemét nem az intézmény dolgozói boncolták, ők csak helyet adtak a fővárosból érkezett igazságügyi szakértőknek. A boncolást követően a tetemeket további, elsősorban a veszettség megállapítására vonatkozó vizsgálatra Budapestre szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!