Belföld

2011.01.27. 07:35

Kigyulladt egy családi ház, egy idős nő meghalt

FMH - Tűz ütött ki egy balatonboglári családi házban csütörtökön kora reggel, egy idős nő meghalt - közölte a Somogy megyei katasztrófavédelmi igazgató.

MTI

Heizler György tájékoztatása szerint reggel hat óra után kapták a riasztást, a helyszínre percekkel később hat, majd nyolc tűzoltó vonult ki, hogy megfékezzék az akkor már a tetőre is átterjedő lángokat.
A tűz a ház egyik szobájában keletkezett. A bejutást nehezítette, hogy előbb a nyílászárókon lévő rácsokat kellett eltávolítani - mondta az igazgató. Közlése szerint a házban egy 84 éves asszony tartózkodott. Őt eszméletlen állapotban hozták ki a tűzoltók és azonnal átadták az időközben értesített mentőknek. Az idős nő életét azonban már nem tudták megmenteni, az asszony a mentőautóban meghalt.
A tűzoltók hét óra után már az utómunkákat végezték. A lángok más lakóépületet nem veszélyeztettek. A tűz keletkezésének okát vizsgálják - tette hozzá az igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!