Belföld

2012.05.29. 13:26

Hutiray Gyula válthatja Rogán Antalt a Fővárosi Közgyűlésben

Budapest – Várhatóan Hutiray Gyula városfejlesztési főpolgármester-helyettes váltja Rogán Antalt a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciójában.

MTI

Tarlós István főpolgármester egy más témában tartott keddi sajtótájékoztatón az MTI kérdésére elmondta, hogy az ezzel kapcsolatos egyeztetések már megtörténtek, így nagy valószínűséggel Hutiray Gyulával egészül ki a frakció.    

Hutiray Gyulát tavaly május 25-én választották főpolgármester-helyettessé, ő a beruházásokért, a kiemelt fejlesztésekért, az európai uniós ügyekért, projektmenedzsmentért, valamint városfejlesztési és városrendezési feladatkörök szakmai irányításáért felel.    

Rogán Antal kedden jelentette be, hogy június 1-jei hatállyal lemond fővárosi közgyűlési mandátumáról, miután a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjévé választották. A politikus közölte: V. kerületi polgármesteri posztjáról nem mond le, és egy ideig megtartja parlamenti gazdasági bizottsági elnöki tisztségét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!