Belföld

2009.09.03. 13:10

Horváth Csabára bízta a főpolgármester a BKV felügyeletét

Horváth Csaba (MSZP) főpolgármester-helyettes látja el csütörtöktől a BKV felügyeletével összefüggő feladatokat, amelyekről Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes hétfőn mondott le - nyilatkozta Demszky Gábor az MTI-nek.

feol.hu

A főpolgármester elmondta, hogy a jogszabályban hozzátelepített feladatokat munkahelyi vezetőként egy úgynevezett "500-as hivatali intézkedésben" átruházta a szocialista politikusra, mivel ez a fontos kérdéskör nem maradhat főpolgármester-helyettesi felügyelet nélkül. Közölte, hogy döntése nem érinti az MSZP-SZDSZ koalíciós szerződést, mert e szerint is a szocialistáknál van ez a feladat. 
 Demszky Gábor hangsúlyozta: nyitott lenne arra is, ha a szocialisták egy újabb főpolgármester-helyettesnek kívánnák ezt a feladatot átadni. Megjegyezte, hogy további tárgyalások függvénye, hogy a jelenleg Hagyó Miklósnál lévő közlekedési, beruházási feladatok felügyelete miként alakul.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!