Belföld

2010.05.16. 12:25

Hétfő éjfélig várhatók vonatkésések a Balatonnál

Budapest - A rendkívüli időjárás miatt hétfő éjfélig várhatók késések a vonatforgalomban a balatoni térségben - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.

MTI

A közlemény szerint a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon Siófok és Balatonszentgyörgy között előre láthatóan hétfőn éjfélig vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A nemzetközi vonatok a Gyékényes-Kaposvár-Dombóvár-Pusztaszabolcs-Budapest kerülő útirányon át közlekednek vasárnap; néhány belföldi gyorsvonat a Balaton északi partján közlekedik - a viharos erejű szél miatt csökkentett sebességgel.

Ugyancsak csökkentett sebességgel közlekedhetnek a szerelvények a további intézkedésig a Győr-Celldömölk, a Balatonszentgyörgy-Keszthely-Tapolca, valamint Székesfehérvár-Tapolca vasútvonalakon. A kerülő útvonalak miatt 30-40 perces késések várhatók - áll a közleményben.

Vasárnap éjfélig a Dunántúlon közlekedő InterCity vonatok pót,- és helyjegy nélkül vehetők igénybe - közölte a Mávinform.

A MÁV Zrt. és a MÁV-START Zrt. kéri az utasoktól, hogy utazás előtt tájékozódjanak az állomásokon, pályaudvarokon, valamint a 06/40-494949-es helyi tarifával hívható kék számon, illetve a www.mav.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!