Belföld

2009.06.10. 09:47

Hatalmas kábítószerfogás egy összehangolt akcióban

FMH - Mintegy egymillió forint piaci értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök egy összehangolt akció során Hatvanban és Budapesten - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.

feol.hu

A nyomozók június 6-án, szombat este fogtak el két lőrinci férfit Hatvanban, az M3-as autópálya és a 21-es főút kereszteződésénél. Ruházatuk és kocsijuk átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Soltész Bálint hozzátette: ezt követően egy harmadik lőrinci férfit is elfogtak a saját lakásán. Esetében a gyorsteszt kimutatta, hogy illegális, kábító hatású szert fogyasztott.
A további rendőri intézkedések és adatgyűjtések alapján még aznap éjszaka megtalálták a fővárosban azt a budapesti férfit, aki a gyanú szerint eladta a drogot a lőrinci társaságnak. Autójából szintén kábítószergyanús anyagok kerültek elő.
Valamennyi gyanúsított ellen visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság. A három lőrinci férfi szabadlábon védekezhet, míg budapesti társuk előzetes letartóztatását elrendelte a bíróság - mondta a sajtószóvivő.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!