Belföld

2010.07.02. 11:06

Hasba szúrta magát a benzinkúti rabló

FMH - Egy beledi férfi rabolt ki pénteken reggel egy benzinkutat a Győr-Moson-Sopron megyei településen. A tettesre hasában késsel találtak rá a rendőrök.

MTI

A 23 éves férfi péntek reggel háromnegyed nyolckor ment be – arcát sísapkával takarva – a töltőállomásra, ahol előbb a bevételt, majd a kutas kocsijának a kulcsát szerezte meg egy húszcentis pengéjű késsel fenyegetőzve, ezt követően a zsákmányolt autóval elmenekült – mondta Kocsis Tünde alezredes, szóvivő.
A kutas értesítette a rendőröket, akik váratlan segítséget kaptak egy a kúthoz épp a rablás után betérő férfitól, aki a támadó nyomába eredt és telefonon folyamatosan tájékoztatást adott arról, hogy a tettes merre tart.
A rabló Csorna külterületén, egy mellékúton hagyta a kocsit, majd egy búzatáblán keresztül menekült. A közeli Pálinál, egy tisztáson találták meg, a hasában a támadásnál használt késsel – tájékoztatott a szóvivő.
Közlése szerint a sérültet – akinél megtalálták a mintegy százezer forintos zsákmányt - a győri kórházba szállították, az elsődleges orvosi szakvélemény szerint állapota nem életveszélyes. A férfi ellen a kapuvári kapitányság indított nyomozást felfegyverkezve elkövetett rablás miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!