Belföld

2009.04.18. 08:41

Gyújtogatás a fővárosban - Draskovicsé volt a ház?

Budapest - Feltehetőleg gyújtogatás miatt csaptak fel a lángok egy családi házban szombat hajnalban a XII. kerületben; a tűzben nem sérült meg senki. A ház korábban <i>Draskovics Tibor</i> igazságügyi és rendészeti miniszter tulajdonában állt.

nincs nev

Molnár Péter elmondta, a Hunyadi lejtőn álló, mintegy 150 négyzetméteres, kétszintes, tetőtér-beépítéses épületben keletkezett tüzet öt fecskendővel oltották el. 

Közölte azt is, feltehetőleg gyújtogatás okozhatta a tüzet, erre utal, hogy kannákat és ismeretlen összetételű "égésgyorsító" vegyi anyagokat találtak a helyszínen. 

Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese az MTI megkeresésére megerősítette, hogy az elsődleges adatok alapján nem zárható ki a gyújtogatás, de még további a vizsgálat szükséges. 

Az MTI az utcában lakóktól úgy értesült, hogy a ház korábban Draskovics Tibor tulajdonában állt, és csak most a tűzeset kapcsán hallottak arról, hogy az ingatlan már nem a politikusé. Az MTI megkeresésére az igazságügyi és rendészeti miniszter mindössze annyit mondott: nem szeretné kommentálni ezeket a találgatásokat. 
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!