Belföld

2011.01.07. 11:46

Gázolt a vonat Kiskunfélegyháza és Szeged között

Egy személyt elgázolt Kiskunfélegyházán a vonat, ezért Cegléd és Szeged között a helyszínelés idejére leállt a vasúti közlekedés pénteken déltől.

MTI

A gázolás egy fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban történt - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának tájékoztatása szerint, a Cegléd–Szeged vonalon, Kiskunfélegyháza vasútállomás közelében a Budapestről Szegedre tartó Napfény intercity egy ismeretlen személyt elgázolt. A baleset egy jól működő sorompónál történt.
A közlemény szerint, a rendőrségi helyszínelés idejére – másfél-két órára – mindkét vágányt le kellett zárni, addig Kecskemét és Kiskunfélegyháza között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.
 A baleset és az átszállások miatt a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő személyszállító vonatok várhatóan 20-30 perces késéssel tudnak közlekedni a kora délutáni órákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!