Belföld

2010.02.04. 06:41

Feljelentés oda-vissza, adathamisítás, rágalmazás miatt

FMH - Pár napja a fideszes Navracsics Tibor és Balsai István képviselők tettek feljelentést Veres János volt pénzügyminiszter és Gyurcsány Ferenc volt kormányfő ellen, most pedig Veres tesz feljelentést az említett politikusok ellen, rágalmazás miatt - írja a Népszava.

MTI

A lap információi szerint nagy nyilvánosság előtt, aljas indokból elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt tesz feljelentést Veres János volt pénzügyminiszter Navracsics Tibor és Balsai István fideszes országgyűlési képviselők ellen. A lap csütörtöki számában megjelent cikk ismertetése szerint Veres János a két fideszes képviselő azon feljelentése miatt fordul bírósághoz, amely szerint a volt pénzügyminiszter - Gyurcsány Ferenccel közösen - adathamisítást követett el 2006-ban.
A Népszava cikke kiemeli: szakértők szerint még, ha igaz lenne is a vád, akkor sem kerülhetne bíróság elé, mivel három év eltelt azóta, következésképpen elévült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!