Belföld

2009.05.12. 11:45

Felbontják a szerződést az V. kerületben a parkolást ellenőrző céggel

Felbontják a szerződést az V. kerületben a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt.-vel és november elsejével az önkormányzathoz rendelik a parkolás ellenőrzését - jelentette be Rogán Antal (Fidesz) polgármester kedden sajtótájékoztatón.

feol.hu

A céggel 12 évvel ezelőtt kötöttek megállapodást határozatlan időre, egy belső ellenőrzés azonban feltárt egy szerződést, amely szerint a társaság 2007-ben egy Ferrarit lízingelt 60 millió forintért - mondta Rogán Antal, hozzátéve: elfogadhatatlan, hogy valaki közpénzből származó bevételből ilyen autót finanszírozzon.
Közlése szerint a szerződés miatt kezdeményezte a kerületi parkolókat üzemeltető Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás keddi ülésén a szerződés felmondását és azt, hogy november elsejével a parkolás ellenőrzése kerüljön önkormányzati hatáskörbe. A határozatot a társulás egyhangúlag elfogadta - tette hozzá.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!