Belföld

2010.12.14. 18:36

Fél órán belül három baleset történt az M7-esen

Fél órán belül három baleset történt kedden kora este az M7-es autópályán, Fonyód térségében; a helyszínelés idejére egy-egy sáv mindhárom esetben szabad volt a forgalom előtt.

MTI

A Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint két baleset a pálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, egy pedig a főváros irányában történt.
Bíró Gábor közlése szerint a Nagykanizsa felé vezető oldalon előbb két, a külső sávban egymást követő személygépkocsi ütközött. Az egyik a külső, a másik a belső szalagkorlátnak csapódott; két ember könnyebben megsérült.
Nem sokkal később egy, a külső sávban haladó, az úton átmenő őzek miatt lassító személygépkocsinak ütközött egy teherautó - számolt be az előző esettől nem messze történt, személyi sérüléssel nem járó második balesetről a sajtóreferens.
A Budapest felé vezető oldalon ugyancsak két, egymás mögött a külső sávban haladó autó ütközött, feltehetően azért, mert mindkét jármű vezetője a túloldalon történt balesetet figyelte - mondta Bíró Gábor. Az utóbbi esetben  egy személygépkocsi fenyőfákat szállító kisteherautóba rohant, amely métereken át húzta maga mögött a járművet. Ebben a balesetben a kisteherautó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett - tette hozzá a sajtóreferens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!