Belföld

2009.06.11. 09:38

El akartak gázolni egy rendőrt Zalakomárban

Nem állt meg a rendőrök jelzésére, autójával el akarta gázolni az egyik intézkedő egyenruhást egy férfi Zalakomárban - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön az MTI-vel.

feol.hu

A zalakomári körzeti megbízottak szerda este akartak megállítani egy személyautót a település Hunyadi utcájában. Az ellenőrzést látva a gépkocsi vezetője lekapcsolta járművének világítását, majd az egyik rendőr felé haladt, aki csak félreugorva tudta elkerülni, hogy elgázolják - mondta el Salamon Róbert alezredes.
Az autó ezt követően egy földes út irányába hajtott tovább, de az egyenruhások pár perccel később elfogták a sofőrt. A Zalakomárt Ormándpusztával összekötő úton állították meg a nemesvidi férfit, aki elismerte, hogy a személygépkocsit ő vezette.
Az ügyben a rendőrök hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a Zalaegerszegi Nyomozó Ügyészségen.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!