Belföld

2010.12.28. 11:38

Egyperces csend helyett kihagyott interjúalany az MR1-en

Miután egy hete Mong Attila - Bogár Zsolt szerkesztővel közösen - tiltakozott egyperces csenddel a médiatörvény ellen, december 28-án reggel 8 óra 15 perckor újra csend lett az MR 1 180 perc című műsorában. Ezúttal Jászberényi Sándor újságíró tiltakozott némasággal - közölte a hvg.hu a Médiablogra hivatkozva.

feol.hu

A Médiablog beszámolója szerint Bálint István műsorvezető a legálisan is beinduló csernobili turizmussal kapcsolatban kérdezte volna Jászberényi Sándor újságírót, aki azonban a válaszadás előtt kijelentette, hogy egyperces hallgatással szeretné kifejezni szolidaritását Bogár Zsolttal és Mong Attilával, illetve ezzel tiltakozna az új médiatörvény ellen.

Bálint István nem engedte, hogy vendége nyilvánosan hallgasson, Jászberényi viszont csak az egyperces csend után lett volna hajlandó válaszolni a neki feltett kérdésre. Rövid vita után megszólt az MR1 szignálja, majd folytatódott a műsor - Jászberényi nélkül.

A történtek meghallgathatók az MR1 archívumában – Klikk ide!

(forrás: zalaihirlap.hu)

Cikkeink a médiatörvényről, a reakciókról ide kattintva olvashatók!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!