Belföld

2010.06.19. 08:12

Bunyó Ferihegyen - szemtanúkat keresnek

FMH - Egy taxisofőr és egy parkolóőr verekedett össze még csütörtökön Ferihegyen, az 1-es terminál előtt. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) kiemelten kezeli az ügyet, szemtanúkat keres.

MTI

Az RRI szombati közleménye szerint csütörtök este egy taxisofőr - mivel nem talált más megállóhelyet - rövid időre a repülőtér minibuszainak fenntartott parkolóban állt meg. Miután kiszálltak az utasai, távozni készült, de a terminál egyik parkolóőre ezt nem engedte.
A repülőtér területén működő, az RRI nyomozói által figyelt kamerákon látható volt, ahogy a sofőr és a parkolóőr között heves szóváltás alakul ki, majd dulakodni kezdenek és a parkolóőr egy műanyag bójával meg is ütötte a sofőrt - olvasható a közleményben.
A repülőtéri rendőrség tájékoztatása szerint egy arra járó busz sofőrje is megpróbált véget vetni a vitának, de ez nem sikerült neki, a verekedőket végül egy utas választotta szét. A taxisofőr és a parkolóőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség garázdaság vétség megalapozott gyanújával indított eljárást.
Az RRI az esetet kiemelten kezeli, hiszen egy ilyen atrocitás kockázatos mind a repülőtér, mind az utasok védelme tekintetében, ezért szemtanúkat keresnek az ügyben - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!