Belföld

2009.08.29. 13:59

Bodnár László halálra gázolt egy kerékpárost - Túl gyorsan hajtott a focista?

Budapest - Bodnár László, a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott Debrecen labdarúgója pénteken késő este halálra gázolt egy kerékpárost Nyírbátorban.

MTI

A klub honlapján olvasható rövid közlemény szerint a válogatott védő szüleihez tartott Mátészalkára, amikor a baleset történt. 

Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA ügyvezetője a rendőrségi vizsgálatra hivatkozva további tájékoztatást nem tud adni.

"Pénteken 21 óra körül Nyírbátor lakott területén kívül, a Császári úton személygépkocsi gázolt el egy előtte közlekedő kerékpárost. - olvasható a rendőrség honlapján az esetről. - A láthatóságimellényt viselő, 34 éves nyírvasvári illetőségű férfi a helyszínen életét vesztette. Az ügyben szakértők bevonásával büntetőeljárás indult. Az autót vezető 30 éves férfit könnyű sérülésekkel szállították kórházba." 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy "a rendőrség eddigi vizsgálatának adatai szerint a gépkocsivezető hibája okozhatta a péntekesti nyírbátori halálos kerékpáros-balesetet".

Fülöp Gergely elmondta, hogy a kerékpáros láthatósági mellényt viselt, ami alátámasztja az ügyben indított eljárás eddigi megállapításait, miszerint a gépkocsivezető nem a látási viszonyok szerinti sebességgel közlekedett járművével.

(Fotó: MTI/Taipusz Attila)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!