Belföld

2017.07.18. 13:12

Telefon rögzítette, ahogy egy Skodás frontálisan ütközik Zámolynál egy kamionnal

Mint a Feol is megírta, összeütközött egy személyautó és egy kamion Zámoly térségében kedden délután, az érintett útszakaszon a rendőrségi helyszínelés ideje alatt félpályás lezárás mellett haladhat a forgalom.

Kocsis Noémi

A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ápolják.

A legnagyobb közösségi oldalra az ütközést követően hamarosan kikerült egy videó, amelyet a karambolozó személyautó mögött haladó jármű utasa, egy hölgy készített. Ő férjével és kisfiukkal Majktól haladt a folyamatosan kacskaringózó Skodás mögött és telefonjával többször rögzítette, ahogy az autó át-meg áthalad a szemközti sávba, majd vissza. A hölgy a közösségi oldalra feltöltött videóhoz írt posztjában elmondja, hogy kürthanggal és fényjelzéssel is figyelmeztették a kacsázó sofőrt, de hiába, megállásra nem tudták késztetni. Annyit viszont elértek, hogy a mögöttük haladók ne előzzék meg a balesetveszélyesen haladó autóst. Ez sem tudta azonban megakadályozni a hamarosan bekövetkező frontális ütközést. A hölgy a balesetes segítségére sietett: a Skodából kiszálló fiatal férfi kissé zavartan viselkedett és elmesélte, hogy előző éjszakai munka után egy sürgős találkozóra siet, ezért nem állt meg pihenni, de útközben valószínűleg elbóbiskolhatott.

A videó itt:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!