Belföld

2012.04.24. 12:26

Az Anonymus tagjai támadták meg a Jobbik honlapját?

A Jobbik szerint az Anonymus nevű hackercsoport baloldali elkötelezettségű tagjai támadták meg múlt szombaton a Jobbik honlapját és más, a párthoz közelálló weboldalakat - jelentette ki Farkas Gergely országgyűlési képviselő kedden, aki szerint az akcióval a csoport több más tagja sem értett egyet.

MTI

A jobbikos politikus budapesti sajtótájékoztatóján leszögezte: az Anonymus Operation Hungary Facebook-oldalán található hozzászólások szerint a hackerek közül többen is nemtetszésüknek adtak hangot még a szombat hajnali támadás megkezdése előtt. Emellett a Jobbik úgy tudja, hogy az akcióban részt vevő hacker korábbi ráckevei MSZP-s önkormányzati képviselő, jelenleg pedig a "Demokratikus Koalícióhoz köthető." Éppen ezért a Jobbik felszólítja az MSZP-t és a DK-t, hogy "találjanak más, értelmes elfoglaltságot a hackereiknek".

Az ellenzéki párt emellett feljelentést is tesz az ügyben, mivel a támadás során több email-fiókjukat is feltörték az Anonymus tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!