Belföld

2009.04.16. 14:01

Anyját fórró olajjal öntötte le, nagybátyját elégette egy gyilkos

Budapest - Beismerte tettét az a férfi, aki a gyanú szerint megölte, majd feldarabolta és több napon keresztül égette nagybátyja holttestét. Erre akkor derült fény, mikor kihallgatták, mert anyját megverte.

nincs nev

Kilenc évvel ezelőtti emberölésre derített fényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a gyanú szerint egy férfi megölte, majd feldarabolta és több napon keresztül égette nagybátyja holttestét - közölte csütörtökön a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Kovács Viktória, sajtóreferens az MTI érdeklődésére elmondta: a férfi más bűncselekmények miatt előzetes letartóztatását töltötte, amikor meggyanúsították. A férfit tavaly azzal gyanúsították meg, hogy otthonában anyját megverte, majd forró olajjal leöntötte. A nő súlyos sérülést szenvedett. Az ügy kapcsán végzett tanúkutatások és adatgyűjtés nyomán derült fény a kilenc évvel ezelőtti gyilkosságra - tette hozzá a sajtóreferens. 


A nyomozók szerint a férfi még 2000-ben lakhelyén szóváltásba keveredett anyja testvérével. A gyanúsított ennek során olyan súlyosan bántalmazta a 49 éves férfit, hogy az a helyszínen életét vesztette. A gyanúsított azért, hogy a tettét leplezze, a holtestet feldarabolta és több napon keresztül égette. A rendőrség közlése szerint a férfi kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!