Belföld

2010.05.10. 18:01

A Nemzeti Színház elítéli Stohl András tettét

A Nemzeti Színház vezetősége nevében Alföldi Róbert, a teátrum főigazgatója "mélyen elítéli Stohl András felelőtlen tettét".

MTI

Mint a Nemzeti közölte: június 2-ig, azaz az évad végéig nem térnek el a kiadott műsorrendtől, elhagyják azonban a színész szereplésével kitűzött két ifjúsági előadásukat.
A színház honlapjának információi alapján Stohl András a Holdbeli csónakos május 15-i, valamint a Berzsián és Dideki május 22-i előadásaiban szerepelt volna.
Stohl András szombat hajnalban, négy óra körül a főváros és Fót között okozott közlekedési balesetet, melynek következtében egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. A karambol több szemtanúja azt állította: a vétkes sofőr ittas volt; a vérvétel utáni vizsgálatok eredményei a héten várhatóak.
A rendőrség szombati tájékoztatása szerint a színész a helyszínt a baleset után elhagyta, ezt azonban az MTI-nek adott telefonos interjújában Stohl András cáfolta. Mint megjegyezte, rettenetesen sajnálja, ami történt, és nagyon szégyelli magát.
Szombati közleményében a Nemzeti Színház annyit írt, sajnálattal értesültek Stohl András autóbalesetéről, és a baleset sérültjeinek mihamarabbi felépülést kívánnak.
Az események miatt a színész nem vállalja az RTL Klubon ősszel induló X-Faktor műsorvezetését, míg a Duna Televízió azt közölte, hogy a Tűzvonalban című magyar akciósorozat egyik főszerepét Stohl András helyett másra bízzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!