Belföld

2012.07.27. 15:46

Két prostituáltat állítottak elő a Hungraroringről

Tiltott kéjelgés miatt két nőt állítottak elő péntekre virradó éjszaka a Hungaroringről, mindkettőjüket tíz nap elzárásra ítélte gyorsított eljárással az illetékes bíróság - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MTI

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a Forma-1 első jelentősebb eseményén, a csütörtöki boxutca-látogatáson rekordszámú néző vett részt, a pálya, illetve a kempingek környékén kiemelt bűncselekmény nem történt.
Két prostituáltat szabálysértés miatt állítottak elő (őket ítélték elzárása pénteken), míg egy külföldi férfit azért fogtak el, mert semmiféle okmánnyal nem rendelkezett.
Egy másik személy sem tudta igazolni magát, a rendőrök kérésére pedig hamis adatokat diktált be, ezért megbírságolták. Csütörtökön négy esetben szabtak ki helyszíni bírságot, összesen mintegy 100 ezer forint értékben - tette hozzá a szóvivő.
A forgalmat irányító rendőrök csaknem hatezer gépjármű közlekedését, parkolását segítették - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!