Belföld

2012.02.17. 15:59

Magára gyújtotta a házát egy férfi Bugyiban

Meghalt egy idős férfi, aki vélhetően magára gyújtotta a házát a Pest megyei Bugyiban pénteken - közölte a rendőrség az MTI-vel.

MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a rendőrséget délután két óra körül riasztották a község egyik családi házában keletkezett tűz, illetve az égő házban talált holttest miatt. Az elsődleges szakvélemény alapján a 75 éves férfi magára gyújtotta a lakását, bővebb információt a helyszíni szemle befejezését, illetve a szakértők bevonásával folyó vizsgálatot követően ad a rendőrség - tette hozzá.

Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a holttestet a lángok megfékezése közben a dabasi tűzoltók találták meg. A ház egyik szobája teljesen kiégett. A tűz keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelmi igazgatóság is vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!