Belföld

2011.12.15. 19:48

Szíven szúrta magát a nyugdíjas: stabil az állapota

Továbbra is csak annyit tudunk az önmagát Veszprémben, a nyugdíjbiztosítási igazgatóságon szíven szúró rokkantnyugdíjasról, hogy stabil az állapota.

Napló

Mint ismert, szerda délelőtt Veszprémben, a nyugdíjbiztosítási igazgatóságon egy 55 éves férfi az ügyintézőnek bemutatta azt a határozatot, amely szerint rokkantsági nyugdíját jelentősen csökkentették, majd néhány kérdést tett fel ezzel kapcsolatban. Ezt követően az igazgatóság ügyfélvárójában a zsebéből elővett késével szívtájékon szúrta magát.

A Naplót csütörtökön délután a Csolnoky Ferenc megyei kórház főigazgatója, dr. Rácz Jenő arról tájékoztatta, hogy a beteget a szerdai sikeres életmentő műtét óta altatják, állapota stabilizálódott, amennyiben továbbra sem romlik, megkísérlik felébreszteni. A kora esti órákban érdeklődtek a kórház központi intenzív osztályán a kétségbeesett helyzetében önmaga ellen forduló zirci férfi állapota felől. A központi intenzív osztályon arról tájékoztatták a Naplót, hogy a család kérésére nem adhatnak további információt a beteg állapotáról.

A tragikus esetről bővebben a naplo-online.hu-n olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!