Belföld

2011.04.08. 12:34

A sofőrrel együtt raboltak el egy autót Győrben

FMH - Autót rabolt magának két román férfi Győrben, s hogy a tulajdonos ne tudjon rendőrt hívni, őt is magukkal hurcolták - tájékoztatta a megyei főkapitányság sajtóügyeletese pénteken az előző napi esetről az MTI-t.

MTI

Kálmán Gabriella közlése szerint a Németországba tartó férfiak elvették a nőtől a gépkocsi kulcsát, majd őt is a járműbe kényszerítették. Hegyeshalomnál lépték át az osztrák határt, majd nem sokkal távolabb, egy Nickelsdorfhoz közeli földúton tették ki az autótulajdonost, akinek sikerült értesítenie a rendőrséget.
Az áldozat - akinek nem esett baja - megadta autója adatait, ezek alapján a rendőrök Schwechatnál fogták el a két támadót. Az elkövetők ellen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás, az osztrák társszerv pedig személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!