Belföld

2011.01.26. 15:52

Balesetek Szabolcsban - a főutak latyakosak, sónedvesek

Árokba csúszott és elakadt járművek kimentéséhez kérték a tűzoltók segítségét a szerda reggel óta tartó havazás nyomán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a balesetekben senki sem sérült meg - tájékoztatta a katasztrófavédelmi igazgatóság ügyelete az MTI-t.

MTI

Délelőtt Ibránynál és Nagykállónál teherautók akadtak el, míg Nyíregyházán két személyautó ütközött egymással a hótól síkossá vált úton.
Délután Gyulaházánál történt baleset: egy helyközi busz megcsúszott, és villanyoszlopnak ütközött. A tűzoltók emellett árokba csúszott autók kimentésénél segédkeztek a 41-es főúton, Nyírbogdány közelében és Máriapócsnál.
 Szabolcsban folyamatosan dolgoznak Magyar Közút Zrt. munkagépei, a főutak latyakosak, sónedvesek, az alsóbbrendű utak letaposott hótól síkosak - közölte a társaság megyei diszpécserszolgálata az MTI-vel. Jelenleg Nyíregyháza, Nyírbátor és Vásárosnamény térségében havazik, az autósok mindenhol jó látási viszonyokra számíthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!