Belföld

2010.10.09. 15:58

Gyilkosság történhetett Pilisen, élettársak haltak meg

FMH - Két személy holttestére bukkantak szombaton reggel Pilisen, valószínűleg gyilkosság történt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

MTI

Mint később kiderült: egy 56 éves nő és egy 53 éves férfi az áldozata a Pest megyei Pilisen szombaton történt gyilkosságnak. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a helyszínelés jelenleg is tart, a tettest keresik. Az elsődleges információk szerint hozzátartozóik fedezték fel a pilisi családi házban lakó élettársak - egy 56 éves nő és egy 53 éves férfi - holttestét. Mindkettőjüket súlyosan bántalmazták, ez vezethetett a halálukhoz, ám sérüléseik jellegéről a szóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott pontosabb tájékoztatást.
A megyei rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást - közölte Kovács Viktória. 
Az MTI információi szerint a hálószobában talált női áldozatot halálra szurkálták, és élettársát is igen súlyosan bántalmazták, a lakást állítólag feldúlták. Ezeket az értesüléseket nem kommentálta a rendőrségi szóvivő.
Pilis belterületén a kora reggeli órákban bukkantak a két ember holttestére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!