Belföld

2010.10.26. 06:41

Botrányos hangfelvételek a kanizsai kórházból

FMH - Titokban készített hangfelvételek kerültek fel a múlt héten az egyik videomegosztóra. A tavaly októberben készült hanganyagban a nagykanizsai kórház gazdasági igazgatói pályázatának mahinálásáról, kórházi dolgozók eltávolításáról esik szó, illetve egy röntgencsőbeszerzésről, amelyről a Zalai Hírlap már a nyáron is írt.

feol.hu

Három hangfelvétel került fel a minap az egyik legismertebb videomegosztó portálra, melyek közül kettő állítólag egy titkos megbeszélésen, tavaly októberben készült. A harmadik felvétel arról a röntgencsőbeszerzésről szól, amellyel lap már nyáron foglalkozott. Mint akkor megírták: a felvételen jól hallható, amint kórházi vezetők arról beszélgetnek, hogy az ominózus berendezést az eredeti vagy a lealkudott áron írják-e be az önkormányzat felé leadott eszközlistára. Akkor dr. Bátorfi József, a kórház főigazgatója lapunknak úgy nyilatkozott: elszomorítja, hogy egyesek belső dokumentumokat és titkos hangfelvételeket szivárogtatnak ki az intézményből. Júliusi cikkükben azt is megírták: a rendőrség is nyomozást indított az ügyben. Tegnap a nyomozás állásáról érdeklődve azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az ügy átkerült a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóságához.

A hangfelvételek és a teljes cikk ide kattintva található!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!