Belföld

2010.04.18. 06:35

Újabb útlezárások az árvíz miatt

FMH - Az árvíz miatt vasárnapra virradóra újabb utakat zártak le a forgalom elöl Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

MTI

Nem lehet közlekedni a Sajólád és Bőcs, illetve a Tiszaújváros és Kesznyéten közötti út egy-egy szakaszán, Tornabarakonyba és Tornaszentandrásra pedig továbbra sem lehet behajtani személyautóval - tájékoztatta a közútkezelő társaság megyei ügyelete az MTI-t.
A Hernád áradása miatt kellett lezárni Bőcs község belterületén a Sajólád-Bőcs közötti utat, a Sajó áradása miatt pedig a Tiszaújváros-Kesznyéten közötti utat vasárnap éjfél után.
Már korábban lezárták a forgalom elöl a Hernád áradása miatt a Pere-Hernádszentandrás, a Sajó árhulláma miatt pedig a Muhi-Köröm, a Putnok-Borsodbóta, és a 26-os számú fő utat Sajókazával összekötő utat. Körömnél a komp sem közlekedik.
A Bódva áradása miatt még április 16-án zárták le a 26118-as számú utat, ezért Tornabarakony és Tornaszentandrás személyautóval nem megközelíthető, a két település ellátásával azonban nincs gond. Ugyancsak a Bódva vize hömpölyög a 2629-es számú út egy szakaszán, emiatt Bódvalenke csak Hídvégardó felöl közelíthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!