Belföld

2010.03.03. 16:59

Saját maga gyűjti a kopogtatócédulákat

Székesfehérvár - Az Összefogás Párt nemrég megalakította alapszervezetét a megyeszékhelyen. Mátyás Pál, az 1-es fehérvári körzet országgyűlési képviselőjelöltje átvette megbízólevelét.

Tihanyi Tamás

Mátyás Pál képviselőjelölt Szatmárnémetiben született, ma Seregélyesen él  feleségével, és két felnőtt gyermeke van.
-  Bár közel sem nevezném magam politikusnak, azt gondolom,  most jött el az ideje annak, hogy a hozzám hasonló emberek is szerepet kapjanak a politikai életben - mondta  a jelölt.  Olyanok, akik nem csak a televízióban  látják azt, hogy vannak igen nagy szegénységben élő családok, akik például nem tudnak télen fűteni... De sorolhatnám a példákat sokáig. Fáj a szívem, amikor  látom és tapasztalom,  hogy a gyermekeink elhagyják országunkat, mert  külföldön jobban tudnak érvényesülni, mint idehaza. Pedig itthon vannak  a szüleik, itt vannak a gyökereik. Miért kell, hogy  ez így legyen?
 Mátyás Pál szerint ő az egyetlen képviselőjelölt, aki személyesen gyűjti a kopogtatócédulákat saját magának, így alkotva  igazán tiszta képet az emberek problémáiról.
-  Nem kenyerem  a nagy szavak használata, az ígérgetés, mégis egyet megígérhetek: ha a szavazópolgárok támogatnak majd voksaikkal,  mindent megteszek azért, hogy a Székesfehérváron  lévő,  eddig rendezetlen problémák végre megoldódjanak. Célom a valódi lét- és  közbiztonság,  és az,  hogy megteremtsük a  nemzet összefogásának valódi feltételeit.
A gondok közé tartozik a jelölt szerint több más mellett a kórház sorsa, a 81-es halálút bővítésének kérdése, a turizmus ügyének és a vállalkozásoknak a felkarolása.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!