Belföld

2010.01.12. 19:43

Kiraboltak egy lottózót Pesten

Kiraboltak egy lottózót Budapesten, az I. kerületi Fő utcában kedd este - mondta Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek. Az év eleje óta ez a negyedik hasonló eset az országban.

MTI

 Az I. kerületi lottózóba egy körülbelül 160 centiméter magas, baseballsapkát és khaki színű ruhát viselő férfi lépett be, aki - feltehetően fegyverrel - a bevétel átadására szólította fel az alkalmazottat. Miután megszerezte a pénzt, elmenekült. Lövés, sérülés nem történt.
Január 4-én a főváros V. kerületében, a Szent István körúton rabolt ki egy lottózót egy harminc év körüli férfi, aki feltehetően ugyancsak fegyverrel kényszerítette az alkalmazottat. Miután a bevételt megkapta, elmenekült a helyszínről. Lövés, sérülés ott sem történt.
 Az egyik zuglói lottózót január 11-én fosztotta ki egy férfi. A tettes feltehetően szintén fegyverrel fenyegette meg a XIV. kerületi, Róna utcai lottózó munkatársát, majd sikerült kereket oldania. Az eset során lövés nem dördült, személyi sérülés nem történt.
A szombathelyi főtéren található lottózót január 7-én próbálta meg kirabolni egy férfi. A rabló fenyegetőzött és pénzt követelt, de végül üres kézzel távozott. A lottózóba belépő férfi sállal takarta el az arcát, kezében fegyvernek látszó tárgyat tartott. A bevétel átadását követelte, de az alkalmazottak nem engedelmeskedtek neki, így a rablás csak kísérlet maradt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!