Belföld

2009.10.30. 07:26

Hárman meghaltak egy balesetben Nagyrécsnél

A régi 7-es számú úton a Zala megyei Nagyrécse közelében ismeretlen okból két jármű és egy kerékpáros ütközött.

MTI

A baleset következtében egy gyermekülésben ülő kisgyermek és két felnőtt életét vesztette, két nő súlyosan megsérült és kórházba szállították a kerékpárost is.


A rendőrség csütörtök esti tájékoztatása szerint egy furgon vezetője megpróbált egy, az úton előtte fekvő kerékpárost kikerülni, amikor frontálisan összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival.
Az MTI tudósítója az éjszaka a helyszínen úgy értesült, hogy a biciklis a sötétség ellenére nem viselt láthatósági mellényt és nem világított a kerékpárja sem, az autókban ülők közül pedig nem mindenkinek volt bekötve a biztonsági öve.
Salamon Róbert alezredes pénteken elmondta: a személyautót vezető 43 éves férfi, a kocsijában gyermekülésben elhelyezett 13 hónapos kislány, valamint a furgont vezető 56 éves férfi a baleset halálos áldozata. A személyautóban utazó 26 éves nőt életveszélyes állapotban, a kisáruszállítóban helyet foglaló 41 éves asszonyt pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
A rendőrség közlése szerint a 45 éves kerékpáros férfi könnyű sérüléseket szenvedett, a baleset körülményeit pedig még vizsgálják. AZ MTI helyszíni értesülése szerint a tragédia vizsgálata legfőképpen arra terjed ki, hogy a biciklis miért feküdt az úttesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!