Belföld

2009.09.24. 17:05

Gyerekek miatt verekedtek a szülők egy iskola előtt

FMH - Szülők verekedtek csütörtökön Orosházán, a Hunyadi János Közoktatási Intézményhez tartozó egyik gyógypedagógiai iskola előtt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

feol.hu

A helyszínre érkezett rendőrök azt állapították meg, hogy az iskola egyik tanulójának szülei - egy korábbi sérelemre hivatkozva - szóváltásba keveredtek egy másik diák édesapjával. A vita hevében az apát két alkalommal is megütötték, a férfi az orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
A járőrök - mire kiérkeztek - már csak a hangos kiabálást tapasztalták, amelyet a felek, felszólításra abba is hagytak. A rendőri intézkedést követően a bántalmazó apa ellen rendzavarás, míg felesége ellen garázdaság szabálysértése miatt feljelentés készült. A verekedési ügyben az eljárás lefolytatására a helyi városi bíróság rendelkezik hatáskörrel - tájékozatott Pengő Erzsébet, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyletese.
A Békés megyében megjelenő internetes hírportál, a BEOL értesülései szerint a megvert apa gyermekével hetek óta kötözködött a támadó házaspár gyermeke. A szülő szerint a negyedikes gyermeke ezért többször a tanító mellé menekült a bántalmazás elől. A tanító próbálta a szülők között tisztázni a helyzetet, ám ők csütörtökön mégis összeverekedtek egymással az iskola előtt.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!