Baracska

2016.12.18. 17:45

Táncoltak és tornáztak

Baracs - Nem csak a falu, de az egész környék összefogott. Háromhetes kezelést finanszíroznak felajánlásokból!

Horváth László

A baracsi 11 éves György Viktor oxigénhiánnyal született, és azóta mozgáskorlátozottként éli életét. A fejlesztéseknek köszönhetően néhány lépést már önállóan is megtett, de további segítségre van szüksége - írtuk néhány héttel ezelőtt a jótékony kezdeményezés beharangozójában. December 10-én délelőtt négyórás zumba-, gymstick- és fitneszpartin gyűjtöttek a kisfiúért. Este, a záró táncos rendezvényen neves diszkómesterek keverték a zenét.

Szombaton igazi fitneszőrület vette kezdetét Baracson. György Viktorért létrehozott, felajánlásokkal egybekötött évzáró fitneszpartin sokan gondolták úgy, hogy jelenlétükkel hozzájárulnak a fiatalember kezelésének költségeihez. Remek edzők, kitűnő hangulat, óriási LED falon követhető élő műsor jellemezte végig a rendezvényt. Nem mellesleg a résztvevők egészsége is nagy mértékben frissült - legalábbis, akik végig mozogták a négyórás programot. A jótékonysági akcióról az egyik fő mozgató erőt, Csapó Nórát kérdeztük. Miért is fontos a segítés?

- Szerveztünk már a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda, a dunaújvárosi Pecsét István javára is hasonló jótékonysági fitneszpartit, és most a baracsi György Viktor megsegítésére hirdettük meg az évzáró bulinkat. A program meghirdetésekor sokan már előre támogatták törekvésünket. A mozgásról és a jó hangulatról Szerecz Róbert, Katus Attila és magam gondoskodunk. Nagyon fontosak számunkra a gyerekek. Boldogság látni a sok segítő szándékot. Biztos vagyok benne, hogy hasonló helyzetben ezt mi is visszakapnánk a közösségtől - ismertette a megmozdulás lényegét a fitneszedző Csapó Nóra.

A nap zárásául este neves korongmesterek keverték napjaink és az elmúlt évek legjobb slágereit. A rendezvény sikerességéhez pedig nem férhet kétség.

Ahogy később megtudtuk, sikeres volt az összefogás: háromhetes budapesti kezelésre is elég lesz az összegyűlt segítség!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!