tervezés

2019.07.06. 14:00

Vakáció: de hol nyaraljon az eb?

Szerencsére egyre több olyan szálláshely van, ahová kedvencünket is vihetjük magunkkal, amikor vakációzni indulunk. Ám vannak szállások, amelyek olyan magas árakat szabnak meg az ebvendégeknek, hogy azzal csak igen ritkán élnek a gazdák.

S. Töttő Rita

A szállásokon már kilincskártyával is jelölhetik a szobát, ahol eb is vendégeskedik Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Mielőtt felnyaláboljuk kedvencünket és visszük magunkkal nyaralni, érdemes előre érdeklődni, hogy egyáltalán szívesen látott vendég-e négylábú barátunk az adott szálláson. Ha pedig igen, akkor milyen felárat szabnak meg az ő ott tartózkodásáért. A szolgáltatás ugyanis nagyon sokféle lehet: 4000 és 8000 forint közötti összeget kérnek el általában egy kutya behozataláért egy éjszakára, ami azt jelenti, hogy ha csak egy hétre visszük, akkor is 28 és 56 ezer forint közötti plusz összeget jelent ez – méghozzá kutyánként.

A szállásokon már kilincskártyával is jelölhetik a szobát, ahol eb is vendégeskedik
Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Ennél általában olcsóbb a kutyapanzióztatás, ahol többnyire páros és többnapos kedvezmények is vannak. Ebben az esetben azonban kedvencünk külön nyaral – ami számára csak akkor lesz öröm vagy legalábbis viszonylag nyugalmas, ha nem hirtelen, szoktatás nélkül hagyjuk ott valahol…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!