GAZDáT KERESNEK

2020.11.24. 12:00

Új otthonra várnak az ASKA mentett kutyusai

Fehérváron, a Homoksor 7. alatt ismerhetők meg az alábbi kutyák. Telefon: 06-30-206-5372.

S. Töttő Rita

Ő itt a bújós, barátságos, szeretnivaló, kétéves Nova, aki alábbi társai­val együtt az ASKA székesfehérvári menhelyén keresi új és gondos, melegszívű gazdáját.

Berta: kétéves, ivartalanított szuka az ASKA menhelyén. Imádja az embereket és nagyon szeret bújni. Tökéletesen közlekedik pórázon, csendes, nyugodt, türelmes. Tökéletes családi kutya lehet belőle. Kis-közepes termetű.

Berta

Csíkos: 2,5-3 év körüli, ivartalanított kan. Közepes termetű. Nagyon hálás természete van. Imádja a gyerekeket és a felnőtteket is. Imád nagyokat sétálni. Tökéletesen jól érezné magát egy családban, ahol gyerekek is vannak.

Chapi: hároméves, ivartalanított kan. Barátját nemrég fogadták örökbe, így most egyedül maradt. Kis-közepes termetű és nagyon szereti a pocakját. Végtelenül hálás, ha foglalkozva van vele. Nagyon szeret sétálni és pórázon is tökéletesen közlekedik.

George: egyéves, ivartalanított kan. Nagyon fiatal, tele van energiá­val. Nem szeret kennelben élni. Más kutyákkal is jól érzi magát. Mivel még kajla, így nagyon kell neki a tanítás és a nevelés. Közepes termetű. Olyan gazdi lenne az ideális, aki sokat tud vele sétálni.

Dixi: 2 év körüli, tacskó jellegű szuka. Tökéletesen jól tud együtt élni más kutyákkal is. Nagyon szereti a pocakját. Sétálni pórázon még sokat kell tanulnia, de nagyon ügyes. Tökéletes családi kutyus válna belőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!